Dreptul muncii - Gabriela Dinu
16488
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16488,page-child,parent-pageid-15042,bridge-core-3.1.6,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Dreptul muncii

Adesea, angajații se confruntă cu încălcări ale drepturilor lor la locul de muncă sau se găsesc în situații delicate, uneori chiar din partea propriilor colegi sau angajatori. Pentru a aborda aceste situații neplăcute, este crucial să fiți familiarizați cu legislația în vigoare și să înțelegeți modul în care poate fi aplicată în detaliu. Un avocat specializat în dreptul muncii este partenerul ideal pentru a vă ajuta să navigați prin aceste probleme și să găsiți soluții eficiente.

Cabinetul nostru de avocatură din Pitesti oferă servicii de consultanță, asistență profesională și reprezentare în instanță pentru toate litigiile legate de dreptul muncii. De asemenea, oferim suport și reprezentare pentru firme în litigiile în care angajații solicită drepturi salariale restante sau contestă decizii de sancționare disciplinară sau de concediere.

De ce sa apelezi la serviciile privind Dreptul Muncii?

Experiența cabinetului nostru în abordarea diverselor situații și litigii legate de dreptul muncii este vastă. Ne angajăm să construim colaborări cât mai avantajoase pentru clienții noștri, fiind deschiși și receptivi la problemele lor și căutând cele mai optime soluții pentru a rezolva în mod legal și eficient situațiile cu care se confruntă. În această direcție, ne angajăm să menținem o comunicare constantă, oferind actualizări în timp real privind stadiul dosarului pe care îl gestionăm. Serviciile noastre în domeniul dreptului muncii cuprind consultanța, asistența și reprezentarea legală, precum și negocierea și medierea în orice litigiu din sfera muncii.

Redactare/supervizare negociere contracte:

    • Oferim servicii de redactare și supervizare a contractelor de muncă pentru a asigura claritate și conformitate legală în relația angajat-angajator.

Consultanță/asistență în comisia de disciplină:

    • Furnizăm consultanță și asistență în cadrul procedurilor comisiei de disciplină pentru a proteja interesele clienților noștri și pentru a asigura un proces echitabil.

Cercetare disciplinară:

    • Ne implicăm în cercetarea disciplinară pentru a investiga acuzațiile aduse angajaților și pentru a identifica și implementa măsuri corective sau punitive adecvate în conformitate cu legislația muncii.

Recuperare prejudicii aduse de angajați:

    • Oferim servicii de evaluare și recuperare a prejudiciilor cauzate de angajați, inclusiv prin intermediul acțiunilor legale sau procedurilor de mediere.

Contestare sancțiuni în urma inspecțiilor ITM:

    • Acordăm asistență și reprezentare juridică în contestarea sancțiunilor impuse de Inspecția Muncii, având în vedere respectarea procedurilor și drepturile legale ale clienților noștri.