Domenii de activitate - Avocat Gabriela Dinu Pitesti
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,page-parent,bridge-core-3.1.6,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Domenii

Avocat Gabriela Dinu, licențiată a Facultății de Drept – Universitatea București, și membru al Baroului București din anul 2005.
Am îmbrățișat avocatura cu maximă pasiune, o reală curiozitate și neclintit devotament. Fără ezitare, aceeași alegere aș face-o și astăzi și mă bucur că mă număr printre puținii care pot să afirme că adoră ceea ce fac și nu sunt nevoiți să ”muncească” nici măcar o zi. Fiecare cauză este o nouă și captivantă provocare. Problema dvs. este lupta mea, iar victoria dvs. este satisfacția care dă sens și culoare întregii mele activități profesionale.
Experiența intensă si bogată, desfasurata de-a lungul celor 17 ani, vă ofera garanția unei excelente administrări a cauzei dvs. indiferent dacă problema se afla în domeniul dreptului familiei, muncii, administrativ, fiscal, comercial sau penal, în relație cu oricare dintre instanțele judecătorești, instituțiile sau autoritățile publice de pe raza județului Argeș.

  • DREPT PENAL

  • DREPTUL FAMILIEI

  • DREPT CIVIL

  • DREPT COMERCIAL

  • Alte servicii

Asistență juridică în faza de urmărire penală și pe parcursul procesului

Consultații în procese penale; formulare de opinii juridice cu privire la dosare penale în curs de soluționare; consultanță și asistență în faza de urmărire penală; asistență juridică în dosare penale pentru învinuiți, inculpați, cercetați în stare de libertate sau arestați, părți civile, părți vătămate, părți responsabile civilmente; asistență în cazurile de arestare învinuit / inculpat; consultanță și asistență pe parcursul procesului penal.

Reprezentare în faza de urmărire penală și pe parcursul procesului

Consultații în procese penale; formulare de opinii juridice cu privire la dosare penale în curs de soluționare; consultanță și asistență în faza de urmărire penală; asistență juridică în dosare penale pentru învinuiți, inculpați, cercetați în stare de libertate sau arestați, părți civile, părți vătămate, părți responsabile civilmente; asistență în cazurile de arestare învinuit / inculpat; consultanță și asistență pe parcursul procesului penal.

Reprezentare în faza de urmărire penală și pe parcursul procesului

Asistență și reprezentare în fața organelor de cercetare și urmărire penala (Poliție, Procuratură, Parchet) în faza de urmărire penală; asistență și reprezentare în fața organelor de cercetare și urmărire penală (Poliție, Procuratură, Parchet) pe parcursul procesului penal; asistență și reprezentare în fața Instanțelor de Judecată; asistență juridică și reprezentare în faza de executare a pedepselorș asistență juridică pentru redactarea de plângeri penale și alte acte procedurale specifice procesului penal; asistență juridică și reprezentarea persoanei juridice și a propușilor acesteia în fața organelor de cercetare penală, în fața instanțelor de fond și în căile de atac; asistență juridică și reprezentare în acțiunile ce vizează repararea pagubelor produse prin erori judiciare; asistență juridică și reprezentare în cadrul procedurilor ce vizează măsurile preventive și măsurile asiguratorii din cadrul procesului penal.

Redactare plângeri și acțiuni penale

Redactare plângeri și denunțuri penale diverse; redactare și susținere căi de atac împotriva sentințelor penale; formulare și susținere recurs contra mandatului de arestare ori de prelungire a stării de arestare.

Dreptul familiei

Asistență juridică și reprezentare în acțiunile de divorț; consultanță prealabilă acțiunii de divorț; redactarea acțiunii de divorț, pregătirea dosarului de divorț cu toate documentele prevăzute de lege și solicitate de instanțele de judecată, înregistrarea acțiunii de divorț la instanța competentă; redactare întâmpinare la cererea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei, în situația în care aveți calitatea de parat într-o astfel de acțiune; redactare cerere reconvențională la acțiunea de divorț și înregistrarea acesteia la dosarul cauzei; consultanță cu privire la modalitățile prevazute de lege pentru exercitarea autorității părintești și cu privire la locuința minorului după desfacerea căsătoriei prin divorț; consultanță cu privire la pensia de întreținere datorată copiilor minori rezultați din căsătorie; consultanță cu privire la programul de vizită al minorilor după desfacerea căsătoriei; consultanță cu privire la prestația compensatorie și la condițiile de acordare a acesteia; consultanță cu privire la “locuința familiei”; asistență juridică și reprezentare în cadrul negocierilor având ca obiect modalitatea de exercitare a autorității părintești în raport de interesul minorului, stabilirea unui program de vizită al minorului, stabilirea pensiei de întreținere și modalitatea în care aceasta va fi achitată; redactare și susținere acțiune privind majorarea / reducerea pensiei de întreținere pentru copii minori; redactare și susținere acțiuni ce vizează stabilirea unor legături personale cu minorul după desfacerea căsătoriei; reprezentare în fața instanței de judecată pe întreaga durată a procesului; informarea completă a clientului cu privire la fazele procesului și starea curentă a dosarului.

Divorț pentru cetățenii stabiliți în străinătate

Fără a fi necesară prezența dvs. în țară pe parcursul procesului, vă asigurăm servicii complete în materie de divorț și/sau partaj.

Avocat pentru Partaj

Asistență juridică și reprezentare în procesele de partaj al bunurilor comune;
consultanță prealabilă introducerii acțiunii de partaj, ocazie cu care vor fi punctate detalii cu privire la modalitățile prevăzute de lege pentru parcurgerea acestei proceduri, taxele judiciare de timbru aferente acestei proceduri, instanța competentă, mijloace de probă etc.; redactare acțiune de partaj și înregistrarea acesteia la instanța competentă; negocieri cu partea adversă în vederea stabilirii unui acord – tranzacții pentru partajarea bunurilor comune, dacă este posibil;
reprezentare în fața instanței de judecată pe întreaga durată a procesului; informarea completă a clientului cu privire la fazele procesului și starea curentă a dosarului.

Acțiuni cu privire la minori rezultați din afara căsătoriei

Consultanță cu privire la modalitățile prevăzute de lege pentru exercitarea autorității părintești și cu privire la locuința minorului din afara căsătoriei;
consultanță cu privire la pensia de întreținere datorată copiilor minori rezultați din afara căsătoriei; consultanță cu privire la programul de vizită al minorilor; asistență juridică și reprezentare în cadrul negocierilor având ca obiect modalitatea de exercitare a autorității părintești în raport de interesul minorului, stabilirea unui program de vizită al minorului, stabilirea pensiei de întreținere și modalitatea în care aceasta va fi achitată; asistență juridică și reprezentare în fața instanței de judecată pe întreaga durată a procesului; informarea completă a clientului cu privire la fazele procesului și starea curentă a dosarului.